Search Suggest

New Amazon Prime Day Quiz 2021 : Answer all 5 questions Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly

 

New Amazon Prime Day Quiz 2021 | Sony TV Quiz | IFB Washing Machine Quiz Amazon Prime Day sale 2021: Top deals expected on mobiles, home appliances, furniture & moreAmazon Prime Day Sale: Deals on iPhone 11, OnePlus 9; Up to Rs. 35,000 Off on LaptopsAnswer all 5 questions Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly. The 2 day sale will start at Midnight on July 26 and 27 , 2021 and there will be deals across categories including Smart Phones, Electronics , Telivision (TV) , Home Appliances , Fashion , Daily Essentials And More . The Sale Will Also Have Various New launches From Small Businesses as well as Popular Brands like Mi, LG, OnePlus, Redmi and more. All the deals and launches of Amazon Prime Day 2021 will be first available to Amazon Prime members. Hear we Collect some Amazon Prime Day Quiz Answers like Sony TV Quiz , IFB Washing Machine Quiz , TCL TV Quiz , Amazon Prime Day Quiz 10 Question and Answers Hear .

Pradip Sharma, Update Time: 16 July 2021  12:00 IST

New Amazon Prime Day Quiz 2021


👉 Amazon Prime Day Quiz 2021 Sony TV Quiz 👇


1. What is the name of newly introduced User Interface of X80AJ?

Ans: Google TV

2. How many movies & Tv episodes are available on X80AJ Google Tv?

Ans: 700000+

3. Does X80AJ has access to Apple TV+ original content?

Ans: Yes

4. X80AJ supports which of the following?

Ans : Dolby Vision & Atmos

5. X80AJ supports which of the following?

Ans : Google Assistant and Alexa


👉 Amazon Prime Day Quiz 2021 IFB Washing Machine Quiz 👇

1. What's the name of the IFB Washing Machine warranty program?

Ans : Trishield Protection

2. What is the promise offered by IFB's Trilshield protection?

Ans : all of the above

3. What's the name of the inbuilt water energizing device available in all IFB washing machines?

Ans: Aqua Energie

4. What is the name of the delicate wash program by IFB for your special clothes?

Ans : Cradle Wash

5. Name the steam only program in IFB Washer Dryer Refresher which removes wrinkles, eliminates odor and 99.99% germs

Ans : Refresh


👉 Amazon Prime Day Quiz 2021 TCL TV Quiz 👇

1. TCL is a Global Top ____ TV brand

Ans : 2

2. Which layer is present above the Mini LED backlight layer?

Ans : Quantum Dots

3. With the Mini LED technology, ___________ can be achieved

Ans : Super screen brightness

4. Name the TCL 2021 TV model which features Mini LED technology

Ans : C825

5. What are the other high End QLED series being offered by TCL?

Ans : All of the above


👉 Amazon Prime Day Quiz 10 Question and Answers Hear |   #AmazonPrimeDayQuiz2021 👇

1. Which of these is NOT an Amazon Original series?

Ans : Karodo Mein Ek

2. When is Prime Day 2021?

Ans : 26 - 27 July

3. How much does a one-year Prime membership cost?

Ans : ₹999

4. Which of these movies is releasing in July 2021 on Amazon Prime Video and will be free for Prime members to watch?

Ans : Toofaan

5. Only Prime members can avail Prime day offers making it the best time to sign-up for Prime

Ans : True

6. Translated by former civil servant Imitiaz Ahmad Sahibzada, The Frontier Gandhi: My Life and Struggle is the autobiography of whom?

Ans : Abdul Ghaffar Khan

7. In response to the crisis triggered by a severe drought, India sent food and medical supplies to which island nation in March 2021?

Ans : Madagascar

8. The torch relay for the Tokyo Olympics started in which place, devastated by the 2011 earthquake, tsunami and meltdown of nuclear reactors?

Ans : Fukushima

9. In which University can you get a degree to make this particular beverage?

Ans : Cornell

10. Groot sacrificed a part of himself to create which weapon in the Marvel Cinematic Universe?

Ans : Stormbreaker

It's Me �� Pradip Sharma ,,, it was being stuck in a dead-end job working for a micro-managing supervisor. There was an incident at work where my supervisor overstepped his bounds. He did somethi…